Projekt melonodling - del 4

Publicerad 2013-07-26 14:00:00 i Vardagsliv

Projekt avslutat av uppenbara men oklara anledningar. 
Nytillkomna kan följa den nu inte så spännande upptacken till just det här blogginlägget här - Del 1Del 2 Del 3
 
 
Iställlet är vi nu stolta ägare till en Pelargon och en Dahlia sedan en halv vecka. Ännu har ingen av dom vissnat. Ännu är jag 100%. 
 
För att bibehålla mina 100% sätter jag punkt här. PUNKT.

Kommentarer

Postat av: 2-barns-mamman

Publicerad 2013-07-26 18:37:07

Haha! Även solen har ju sina fläckar...
Lite som våran solrosodling förra året. Noll och nada.
I år har vi faktiskt lyckats få två frön att gro. Tricket var tydligen att fröna skulle ligga i blöt i ett dygn innan planteringen. Kanske samma med melon?

Svar: Melonen kom upp ganska snabbt faktiskt men dog snabbt också. Annat är det med avokadon. Den tog det två månader innan den kom upp men nu jädrans är den jättefin! Fick tipset om att man kan plantera popcornkärnor! Blötlägg ett dygn innan och sedan bara att ploppa ned i jorden. Det är nästa planteringsprojekt.
Berndtsson och Lundström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela