Oplanerade husdjur

Publicerad 2013-07-05 09:00:00 i Småprat

 
Den här lille killen kikade förbi hemma i förrgår kväll. Han spatserade runt bland grästuvorna och lekte arga leken med mig på en meters håll. Han i djupandning, jag med ena handen på dörrhandtagen beredd att dra igen dörren om han bestämmde sig för att komma in på en fika. Misstänker att han inte skulle ha det tysta bordsskick som krävs med två sovande lintottar i huset. 
 
- Jag har ridit på en älg i trädgården igår! berättade den lille mannen med stor entusiasm och inlevelse när vi lämnade honom på dagiset igår. Den där älgen verkar hs stannat längre än vad jag vet. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela