Kreativa marknaden

Publicerad 2013-07-01 09:00:00 i Lyxliv

i
Om jag inte minns helt galet så ordnar Gula Industrihuset i Stallarolmen "Den kreativa Marknaden" två gånger om året. Av okända skäl har vi inte lyckats ta oss dit tidigare och i lördags var det dags för sommarens marknad och det var dags för vårt premiärbesök. Ett mycket lyckat premiärbesök! Är man i närområdet är marknaden och Gula Huset absolut värt en ganska stor omväg. Ha koll på marknadens Facebooksida för mer info.
 
 
 
Vi började med fika. Pojken är av storlek tvååring och bullen är ganska stor och gudomligt god. Han åt en hel, lilla fröken åt en halv och jag en och en halv. Jag vann!
 
 
 
Fikande ben.
 
 
 
Kanelbullen som vi inte orkade få i oss efter all vaniljkräm svepte änderna på nolltid.
 
Vi fikade inte bara även om det ser ut så men efter att den lille mannen varit en hårstråmån från att kliva i vackra, handdrejade skålar på marknaden som jag inte var sugen på att spontanköpa i söndertrampat skick så fick kameran vila resten av marknaden. Men en bild till fick jag till. Det var här som bullarna bakades. Ljuvliga Printz bageri!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela