I mina egna spår

Publicerad 2013-07-13 16:44:00 i Vardagsliv

Svärmor och barn packades in i bilen efter dagens frukosten och vi styrde kosan mot västkusten och barndomshemmet. Mannen har ingen semester och är hemma på husvakt.

Nu är vi framme och barnen springer, vi andra dricker kaffe och fikar och barnen springer. Nämnde jag att barnen springer?

Som obligatorisk bloggbild bjuder jag på mig som sexåring och mig som trettiofyraåring.

Varsågod!

Kommentarer

Postat av: Linn

Publicerad 2013-07-15 08:40:57

Du har ju inte åldrats en dag! ;-)

Svar: Det kortet inte avslöjar är de röda karamellfärgsslingorna som min syster gjort i mitt hår kvällen innan för att jag skulle vara snygg. Tofsarna finns där av en anledning. Och min syster är numera frisör.
Berndtsson och Lundström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela