Regn och åska ute = energiska barn inne förföljda av en förmanande mamma

Publicerad 2013-07-31 19:40:00 i Vardagsliv

Moln ute, regn ute, energifyllda barn inne med en mamma som energiskt springer bakom och plockar, torkar och hämtar saker som barnen lämnar i sin väg. 
 
Här är vår dag hittills:
 
Picknick i köket.
Jag fick passa bebisarna medan deras mamma och häst sprang runt i hagen.
 
 
Efter några veckors intesivt tejpande, den här gången för att bebisarna inte skulle rymma, tog storpacket med tejp slut tre veckor efter inköpet.
 
 
Vissa djuren har fått en mindre SPA-behandling.
 
 
 
 
Andra djur har fått en glitterbehandling. Även golvet, badrummet, köksblandaren och övriga delar av huset har blivit mer glittriga.
 
 
 Vi har pärlat. 
 
 
 
Fröken gjorde en tatureing "av blod" på sin arm.
- Jag ska skrämma pappa med den här!!!
 
 
Dom har byggt en hinderbana. Jag har sprungt efter och förmanat om farligheter och blåst på ömma knän. Jag var extremt mycket mer trött efter hinderbanan än dom.
 
 
 
Prinsen/hästen (det var lite olika beroende något jag inte förstod) har räddat prinsessan från hajarna och fladdermössen. Hur deras gemensamma attack skulle genomföras var också oklart.
 
Jag känner att det här kommer att bli en tidig kväll.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela