Dagis har börjat

Publicerad 2013-08-12 21:06:07 i Småprat

 
Det har varit en händelsfull sommar. Vi har varit på lantgård och ridit på hästar, vi har varit på grillfester och haft eget bröllop. Vi har varit på akvarium och studsat på studsmattan så att denna mamma blivit trött av att bara titta på. Vi har varit på Nordens Ark och tittat på djur där den lille mannen för första gången fick se "den stora snygga vargen". Vi har simmat i sjön, vi har cyklat, vi har ätit jordgubbar och litervis med glass. Vi är brunbrända, solblonda, fräkniga och har skrubbsår på knäna. 
 
Händelsefull, härlig men det är skönt att gå tillbaka till rutinerna som vi gjorde idag. 
 
- Har ni haft en bra sommar? frågade pedagogerna när jag hämtade lintottarna. 
- Vi har haft fullt upp och jätteskönt, svarade jag. 
- Jaha.... Alltså det är inget fel med att bara vara men frågar man era barn har ni inte gjort någonting. Ni har inte ens varit utomhus. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela