Cirkus Wiktoria

Publicerad 2013-08-03 13:03:00 i Utflykter

Cirkus i stan och hög tid att inviga de båda barnen i cirkusvärlden. Från det att de slog upp sina blå och fram tills det var dags att åka dit började varje mening med "börjar cirkusen snart?" När cirkusen Ä-N-T-L-I-G-E-N-! började såg de båda ut såhär.
Några citat från kvällen:
Den lilla fröken - varför har hon bara trosor på sig?
Om tjejen som klättrade i rep. Och det hade hon ju, bara trosor på sig.
 
Den lilla fröken - sådär kan verkligen inte jag göra!
Om paret som snurrade tallrikar på pinnar. Och jag är glad över att hon inte försökt.
 
Den lilla mannen - varför gör dom sådär?
Om alla nummer som inte inehöll djur. 
 
Summa sumarum om gårdagen från de båda var att orkestern spelade för högt och det bästa med cirkusen var att frökens bästa kompis var där, masken som bråkade med clownen och hästarna. Den lille mannen vill nog gärna lägga till hålet han hittade i marken utanför tältet till listan och repen till tälten som man kunde hoppa över och springa under. Bubblare på listan var när bästisen gick på toaletten och dom försökte kika in genom fönstret men toalettbesöket kom precis utanför den gemensamma topp-tre-listan.
Hålet.
 
Toalettbesöket.
 
Kamelerna hamnade förvånansvärt långt utanför topplistan.
Vi tackar för besöket Cirkus Wiktoria och ger cirkusen 2 tältpinnar av 5 möjliga.
Entrépriset drar ned betyget avsevärt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela