Hjälp mig med helgens pysselprojekt!

Publicerad 2013-04-02 21:57:00 i DIY

Det är dags att sluta vika boksidorna. Dels för att det är fult. Dels för att jag behöver pyssla. Jag ska baskenimej tillverka bokmärken!

Någon som har ett par, tre annorlunda (jajamän, jag har krav) bokmärkespyssel ni vill delge er med? Jag tar emot alla förslag med öppna armar.

Kommentarer

Postat av: Linn

Publicerad 2013-04-03 19:07:45

Men det kunde du väl ha sagt liiiite tidigare?

Bara häromdagen gick jag igenom mitt stoooora fotoarkivet och slängde en handfull bilder på ett bokmärkespyssel jag gjorde förra året, eftersom jag tänkte att "nä, det här blir nog aldrig bloggat". Nu hade det ju varit perfekt att få dra fram dem ur rockärmen. Men de är borta. Verkligen borta.

Hur som, det var ett Martha Stewart-DIY: http://www.marthastewart.com/273705/heart-bookmark

Vet inte om det är så annorlunda, men jag gillar der.

Kanske kan du fläta något?

Pressa en vacker blomma och plasta in med laminatmaskin?

Svar: NEEEEEEJ!!! Taskig tajming... Hjälper det om jag säger att inlägget fastnade i etern i cirka 15 minuter? Men tack, jag vet inte hur det gått till men jag hade helt glömt bort Martha Stewarts hemsida. Jag var en regelbunden besökare där tidigare. Blommor är alltid bra. Det ska jag göra, men först papperspyssel. Barnen kommer definitivt att vilja vara med och bokmärkeshjärtat ligger på en lagom ambitionsnivå med tre par fladdriga händer runt bordet.
Berndtsson & Lundström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela