Vattenfärger och kladd

Publicerad 2012-10-31 12:34:00 i Nördigheter

Är det bara jag, eller får ni andra där ute i etern också en manisk känsla av att ni måste skrubba rent vattenfärgerna när dom ser ut såhär?

Kommentarer

Postat av: Monika

Publicerad 2012-10-31 20:58:44

Jag sköljer dom under rinnande vatten minst en gång per målartillfälle, här blir alla färger "svart" omgående :D att det ska vara så svårt att skölja penseln och hålla sig på en kant när man ska blanda ;)

Svar: Ha ha ha!
Jag kom på mig själv att torka rent vattenfärgerna samtidigt som de målade. Ett steg över gränsen? Men skölja av dom, absolut!
Berndtsson & Lundström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela