Lördagsgodispromenaden

Publicerad 2012-10-13 18:30:37 i

Det ultimata vore en eldriven skrinda. Barnen och fällarna och min handväska + skrindan i sig väger nästan 1000 kg tillsammans. Det är sant. En liten motor och en café som sålde fantastiskt take away kaffe runt hörnet till huset och vi skulle aldrig ta oss ur den där skrindan. Utan elmotorn tog vi oss ändå fram och tillbaka för lördagsgodisinköp och anksightseeing.
 

Kommentarer

Postat av: Linn

Publicerad 2012-10-13 20:31:55

Se det positivt - gratis träning! (Förutom att det säkert är du som betalar godiset)

Svar: Sant! 20:-/vecka i gymavgift är en helt OK summa.
Berndtsson & Lundström

Postat av: Malin

Publicerad 2012-10-14 02:21:11

Fin blogg. Har du haft en bra helg än sålänge? :)

Postat av: Sara

Publicerad 2012-10-15 09:40:15

Men så häftigt ändå att gå med en skrinda. Ser så härligt ut på något sätt. Jag har aldrig tänkt på det som ett alternativ till vagn, men nu däremot så fick jag en liten idé-lampa ;)

Svar: Skrindan är toppen! Dessutom bra smygträning inför pulkasäsongen :)
Berndtsson & Lundström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela